Online Marketing

Online marketing rondom Alkmaar met een plan / strategie afgestemd op een doel. Geen standaard marketing maar resultaat! Wij ontwikkelen een online marketingstrategie op maat. Een plan / strategie wat past bij jouw bedrijf en organisatie en de fase waarin je zit.

Analyses

Hoe doe je het nu? Wat vinden bezoekers van je website / webshop? Wat kun je verbeteren? Wij helpen je graag bij het vinden van de antwoorden door middel van data geen en niet op basis van meningen. Niet schrikken want we zijn goudeerlijk en soms wat direct. Wel lekker dat we ook met oplossingen komen!

Marketingstrategie

Een plan van A t/m Z zodat je weet waar je naar toe werkt en hoe je doelen kunt behalen in plaats van maar wat adverteren op Google. 📈

Een strategie voor de langere termijn waar bijgestuurd kan worden waar nodig. 

Online marketing campagnes

De perfecte manier om ergens aandacht voor te vragen of snel impact te maken. Denk bijvoorbeeld aan een campagne om personeel te werven. Wie wilt dat nou niet tegenwoordig? 😉

Uitvoering online marketing

SEO optimalisaties, SEA advertenties, Google shopping, Google Analytics etc. Ja, alle standaard marketingactiviteiten doen we ook maar niet zonder plan en doel.

online marketing

We’ll help you stand out