Online Marketing

Online marketing in Alkmaar met een plan afgestemd op een doel. Met onze creativiteit en kennis zorgen wij voor ervoor dat je Vindbaarheid ben en opvalt. Geen standaard marketing maar resultaat! Wij ontwikkelen een online marketingplan op maat. Een plan wat past bij jouw bedrijf en organisatie en de fase waarin je zit. 

SEO optimalisatie

Beter vindbaar worden in de zoekmachines? Wij helpen je graag te score! Geen standaard werk maar creativiteit en ervaring om jou in de schijnwerpers te zetten.

Analyses

Hoe doe je het nu? Wat vinden bezoekers van je website / webshop? Wat kun je verbeteren? Wij helpen je graag bij het vinden van de antwoorden door middel van data geen en niet op basis van meningen. Niet schrikken want we zijn goudeerlijk en soms wat direct. Wel lekker dat we ook met oplossingen komen!

Online marketing campagnes

De perfecte manier om ergens aandacht voor te vragen of snel impact te maken. Denk bijvoorbeeld aan een campagne om personeel te werven. Wie wilt dat nou niet tegenwoordig? 😉

Social media

Heb je geen idee wat nou wel en niet werkt op social media? Wij helpen je graag met het opzetten van een plan. Het zijn geen mooie woorden maar wel een plan waar je direct mee aan de slag kan!

online marketing

We’ll help you stand out